Jocurile au un rol foarte important in dezvoltarea psihica a copiilor generatiei actuale prin prezentarea unor eroi ce devin un model in viata celor mici acestia dorind sa faca bine la fel ca cei din jocuri si sa salveze lumea prin fapte bune si ajutand oamenii ce se afla in primejdie, la fel ca Superman sau Spiderman.
Aceasta metoda de a isi petrece timpul liber ii face pe copii sa fie mai relaxati iar parintii sunt asigurati ca acestia se joaca intr-un loc sigur si ca in acelasi timp se si distreaza dar si invata ceva educativ. Totodata aceste jocuri ii indeamna pe copii sa incerce lucruri noi, sa faca sport si sa fie mai activi in viata de zi cu zi, fiind mai concentrati asupra invatatului si in timpul orelor de la scoala. 
Influenta calculatorului si a jocurilor pe calculator depinde de mai multi factori si anume : de timpul petrecut in fata televizorului si in practicarea jocurilor, varsta adecvata tipului de joc si personalitatea copilului, daca acesta este agresiv , trebuie sa se joace jocuri care sa il calmeze.




Leave a Reply.

    Author

    Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

    Archives

    December 2013

    Categories

    All